Dorpsondersteuner

Mijn naam is Hetty Ilbrink-Lueks,
ik mag onafhankelijke dorpsondersteuner voor alle inwoners van Barchem, Zwiep en Nettelhorst zijn.

Uw routewijzer naar zorg en ondersteuning
Iedereen kent wel de momenten waarop de dingen even niet gaan zoals je wilt. Momenten waarop je behoefte hebt aan een steuntje in de rug. maar niet goed weet waar je dat kunt vinden. Geen situaties is raar hoor u kunt bij mij aankloppen. Graag denk ik met u mee, bied een luisterend oor en zoek samen met u naar oplossingen.
Zodat u zich minder zorgen hoeft te maken.
Wat betekent dat voor u?
U kunt bij mij terecht met vragen en problemen op het gebied van zorg en welzijn.

Bijvoorbeeld:
• u maakt zich zorgen over uw buurvrouw die de deur nooit meer uitkomt
• u zorgt voor uw zieke partner maar eigenlijk wordt het u teveel
• u zou graag wat actiever worden in het dorp, maar weet niet goed hoe u dat aan kan pakken
• het loopt even niet zo lekker met de kinderen
• u denkt aan scheiding
• u voelt zich eenzaam
• schuldhulpproblemen
Herkent u deze problemen of heeft u andere vragen op het gebied van zorg en welzijn? Neem dan gerust contact met mij op. Dat kost u niets en wie weet, komen we samen tot een oplossing. En er is een zorg minder!
Weet even dat als u mij iets vertelt dat blijft bij mij.
Zodra ik de hulpvraag verder uit ga zetten overleg ik met u om goedkeuring.

E-mail: ondersteuner@contact-barchem.nl

Bel of app naar 06 11081376

Van de Dorpsondersteuner