Senioren Soos Barchem, Zwiep, Nettelhorst

Senioren Soos Barchem, Zwiep, Nettelhorst plukt de vruchten van Univé”.

Op 3 december werd het bestuur van de “Senioren Soos Barchem Zwiep Nettelhorst” verrast door Klaus van de ledenraad van het Univé Oost Fonds 2020. Uit ruim 350 projectaanvragen is de Senioren Soos één van de 7 gelukkige winnaars geworden. En daar zijn ze uiteraard heel blij mee.
Uit het regionale fonds ontving de voorzitter Anneke Koeleman en penningmeester Marian Hengeveld namens de “Senioren Soos” een cheque met een waarde van ruim 5000 euro. Wat een geweldig bedrag voor een prachtig, maatschappelijk doel!

Want waaraan gaan zij dit bedrag besteden?
De “Senioren Soos” organiseert elke 3e woensdag van de maand een gezellige middag voor de senioren in de Schotzaal van het Dorpshuis ’t Onderschoer in Barchem. Daar de leeftijd van de bezoekers steeds hoger wordt zien we natuurlijk ook dat steeds meer ouderen gehoorproblemen krijgen. Ook al draagt men een gehoorapparaat, voor sommigen blijft het moeilijk om vooral gesproken tekst goed te verstaan.
Dankzij deze schitterende prijs van het Univé Oost Fonds is het mogelijk om een mobiele ringleiding te realiseren in de Schotzaal van het Dorpshuis in Barchem. Daarom zal ook de geluidsinstallatie aangepast moeten worden en de microfoons vernieuwd. Door deze aanpassing hoopt het bestuur dat iedereen nog meer kan genieten van het geboden programma en nog meer senioren de weg zullen vinden naar de Soosmiddagen als de coronaregels het weer toelaten. “Senioren Soos Barchem Zwiep Nettelhorst” bedankt het Univé Oost Fonds dat zij van hun vruchten mochten plukken.

Klik hier voor Univé Oost Fonds…